Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] ~ Picture the Music * by Thomas Borberg, Lucy Love & Rasmus Ranum ~ Book PDF Kindle ePub Free

Picture the Music

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Picture the Music
  • Author : Thomas Borberg, Lucy Love & Rasmus Ranum
  • Release Date : January 03, 2016
  • Genre: Photography,Books,Arts & Entertainment,Music,Art & Architecture,
  • Pages : * pages
  • Size : 106916 KB

Description

Musik skaber billeder. Musik skaber minder. Musik handler om foelelser. Musik er fotogent. Musikken er meget mere end koncerter – den er i hoereboefferne under dynen, pĆ„ cyklen med celloen pĆ„ ryggen, i orkestergraven, i dansen mellem dine bedsteforaeldre og hos barnet, der fĆ„r sin foerste guitar.   


I det, der er blevet det stoerste danske projekt for musikfotografi nogensinde, har Copenhagen Photo Festival igennem de seneste tre aar opfordret alle danskere til at fotografere deres musikoplevelser. De bedste fotos er blevet til en storslaaet samling af smukke, gribende og stemningsfulde billeder til eftertiden, udvalgt af en kuratorgruppe, som bestaar af Lucy Love, musiker og billedkunstner, Thomas Borberg, fotochef hos Politiken samt Rasmus Ranum, medstifter af Copenhagen Photo Festival.


Udstillingerne har rejst land og rige rundt pĆ„ museer, kulturhuse, kunsthaller, spillesteder og festivaler og har skabt stor begejstring hvor de kom frem. Denne bog er kulminationen pĆ„ projektet og samler de bedste og mest kreative musikfotos til eftertiden. 


Stoettet af Nordea Fonden


Ebook Free Online "Picture the Music" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "[Download] ~ Picture the Music * by Thomas Borberg, Lucy Love & Rasmus Ranum ~ Book PDF Kindle ePub Free"